115 Vokt Dere For Det Totalitære Diktaturet Som Kommer Til Amerika Og Verden!

print

Profeti 115

Vokt Dere For Det Totalitære Diktaturet Som Kommer Til Amerika Og Verden!

Skrevet ned/Talt ut under RUACH HA KODESHS Salvelse gjennom Apostel Elisheva Elijah [Elisheva Eliyahu]

Mottatt 30.september 2009 – begynnelsen av Yom Kippur

Utgitt 12.oktober 2009

YAHUVEHS Advarsel som skal legges til før Profetier:

JEG advarte deg for lenge siden Elisheva,

om ikke å nevne dette Departementet etter en mann eller en kvinne.

JEG la det i din ånd selv før det var et Departement.

For ingenting av dette har blitt gjort av dine hender.

Ingenting av dette har kommet ut av din munn.

Det er fra Munnen til YAHUVEH som har gitt føde.

Det er fra Munnen til YAHUSHUA, din MASHIACH, som har gitt føde.

Det er fra Munnen til RUACH HA KODESH,

din IMMAYAH, som har gitt føde.

Om det hadde vært av din hånd, ville det ha mislyktes for lenge siden.

Det er av SHKHINYAH HERLIGHETS VIND som blåser over jorden, DEN HELLIGE VIND AV VEKKELSE.

Det er ikke av din pust, ellers ville det ha mislyktes.

«JEG ER HERREN YAHUVEH: det er MITT NAVN. JEG gir ikke MIN ÆRE til andre og ikke MIN PRIS til gudebilder». Jesaja 42:8

(Profeti 105)

I juli 2010, sa YAHUVEH å legge til følgende, som en advarsel til dem som spotter:

Men de spottet GUDS Sendebud, foraktet HANS Ord og holdt HANS Profeter for narr, inntil YAHUVEHS harme mot HANS folk ble så stor at det ikke fantes boteråd mer.

–2 Krønikebok 36:16


Omskrevet 15.oktober 2009. Den uredigerte versjonen av Elishevas [Elishevas] Bønn ble ved et uhell lagt ut først. Dette er den redigerte versjonen av Bønnen. Selve Profetien er fremdeles riktig.

I Ordet nedenfor forteller YAHUVEH til nettstedssjefen om å legge ut bilde av meg ved denne Profetien, og jeg ønsket egentlig ikke at bilde av meg skulle legges ut, så jeg ba og spurte YAHUVEH hvorfor bildet mitt må legges ut og HAN sa til meg: «Når JEG, YAHUVEH ser ansiktet ditt i MIN kjærlighet, ser jeg ansiktet til fiendene i MIN Vrede».


Da jeg, Elisheva ba under Yom Kippur, foran YAHUVEHS Trone, klaget jeg til ABBA YAHUVEH om de mest ondskapsfulle løgnfulle angrep som kom fra de som kalte seg for kristen, og jeg kunne høre ABBA YAHUVEH si: «Hva ville du sagt til dem hvis de var foran MIN Trone for å bli dømt», og HAN la det på mitt hjerte å nevne fiendene av YAHUVEH og dette Departementet, og spurte HAM om HAN kunne tie våre fiender. Jeg har kjempet mot kjødet mitt fordi jeg visste ikke at ABBA YAHUEVH ville ha meg til å legge denne bønnen ut foran verden, men YAHUVEH har sagt at HAN vil at fiender skal vite at deres navn ble nevnt foran HAM på denne Yom Kippur. Dette er en av de mest ydmykende tingene jeg noensinne har gjort fordi jeg hater det når fiender ser meg så sårbar, men likevel adlyder jeg.

Bønnen Begynner:

[Elisheva]: Dette er Yom Kippur, ABBA YAH. Og jeg kom foran DEG på Yom Kippur, ABBA YAH. Og jeg fortalte DEG og jeg gjorde det i tårer og sa: «Jeg gråter foran DEG», da jeg leste gjennom en Profeti, Himmelske FADER. Og et ord hadde blitt stavet feil, Himmelske FADER. – Hva het Profetien? Hva het Profetien du leste?

[Elisheva]: «Åh, Israel, Hvor Er Ditt Blodsoffer», og det var et ord som ble feilstavet, Himmelske FADER. Det ble skrevet «unntatt», men skulle ha stått «ta imot».

[Elisheva]: Det ble transkribert av noen andre. De hadde ikke satt pause der. Det var et feilstavet ord, og jeg var bare … Og i stedet for å si «ta imot» (på engelsk: A-C-C-E-P-T), hadde de skrevet ordet «unntatt» (på engelsk: E-X-C-E-P-T). Og det endret det. Jeg gråt foran YAH og sa: «Jeg spurte ikke om å være en Profet». JEG VIL HA DETTE PÅ LYDOPPTAK, FOLK! Jeg –

Ja, HAN forteller meg at jeg gjorde det. Men så bekymret som jeg er ropte jeg til YAHUVEH, og jeg vil at folk skal forstå dette. Jeg er ikke oppblåst av stolthet. Jeg gråter kontinuerlig foran YAHUVEH. Jeg er så redd for å få ett ord feil. Og på denne Yom Kippur gråt jeg, og gjør det fremdeles. – Søren, jeg hater det når mine fiender ser meg som dette –

Men jeg sa: «ABBA YAHUVEH og Elskede YAHUSHUA HA MASHIACH, jeg skal stå foran DIN Trone og jeg blir holdt ansvarlig for Ordene som blir sagt ut fra denne munnen. – men jeg vet at det er fra DEG.

– Men hvis ett transkribert ord er feil, hvis – hvis ett ord er utelatt …

«… fordi DU taler så fort når DU taler til meg: Jeg ber i Hellig Tungetaler og samtidig hører hjernen min hva DU sier, men munnen min har noen ganger problemer med å følge med – å kunne si det på engelsk (1.Kor.14:6-13). Og ett lite ord kan mangle: en ‘av’ eller en ‘den/det’. Eller jeg kan bare vente med å høre hva DU skal si, og jeg kan si ‘og’.

«Og jeg … bare, denne gaven er så skjør. Denne, denne, denne gaven er noe jeg ikke forstår. Denne gaven er så unik. Jeg kjenner ikke om noen andre som har den. I alle disse årene har jeg ønsket å møte noen andre som har den».

Og jeg ropte til DEG, og jeg hørte om at et ord var feilskrevet. Nå må alle oversetterne gå gjennom byrden for å gå tilbake til Profetien – hvilket nummer?

Er det 63? Uansett og uhm … Jeg vil bare si foran verden: du vet, jeg gjør så godt jeg kan. Jeg sier fremdeles at det å være en Profet er en skremmende ting – en skremmende ting. Jeg vet at Bibelen sier at dette er gaven ut av alle gaver som er gitt; det er den gaven som folk burde be om, men alt jeg har å si er at det [er] en skremmende ting.

Og jeg fortsetter å gråte, og jeg fortsetter å si til ABBA YAH: «Jeg spurte ikke om dette, jeg ba ikke om dette. Jeg ba ikke om å være en Profet. Jeg spurte ikke om å være DITT Munnstykke for nasjoner. Dette er for skremmende».

Og HAN fortsetter å fortelle meg det samme: «Men åh, det gjorde du, Elisheva. Du gjorde det i Himmelen. Du gjorde det frivillig og en dag skal JEG bevise det for deg» (Jer.1:5). – Men nå, i kjødet, vet jeg dette: Jeg er klar til å gi en ny Profeti, fordi Ordene begynte å komme ut og det skjer når jeg minst venter det.

-Aldri, noensinne, noensinne, noensinne, noensinne … Har noen som har skrevet til meg sagt det … Min dyrebare bror Caesar skrev til meg (og han er fra Singapore). Og han sa: «Uansett hva du gjør Elisheva» – (Jeg leste dette akkurat nå på Yom Kippur. Jeg elsker ham kjært. Han er en ny bror for meg i YAHUSHUA. Han er også en Profet, men han er så veldig, veldig ydmyk og han ønsker ikke engang å bli kalt en Profet). Og han sa: «uansett hva du gjør, ikke tilbe gaven. Ikke gjør gaven til et idol» –

Denne, denne gaven er ikke et idol. Jeg spør ikke engang … det bare skjer. [De Profetiske Ordene og Profetiene] bare kom. De som er rundt med vet at: Ordene vil bare begynne å strømme ut av leppene mine, og det skjer alltid når jeg minst venter det. Og akkurat som denne kvelden – jeg hadde akkurat blitt ferdig med å fortelle YAHUVEH at hvis det hadde skjedd for 3 minutter [side], ville det vært et mirakel».

Jeg vet ikke hvorfor det tok så mange år. – Hvilket år? [I] 2002 var det er feilaktig ord, feilstavet ord, og det var ikke en komma og et punktum [hvor det skulle] være.

-Men når YAH taler til meg, er jeg som en Profet av Gammel Tid. HAN gjør ikke … mesteparten av tiden tar jeg ikke engang en pause. Jeg går fra å tale i Tungetale til å tale på engelsk. Så det er veldig vanskelig å kunne skille hvor YAH ønsker å skille ordene.

Så ved å si alt dette, vil jeg bare at du skal vite at det som kommer til å komme fram nå, hadde jeg akkurat bedt og tryglet om, foran YAHUVEHS Trone og jeg sa: «Jeg spurte ikke om å være en Profet – dette er for skremmende».

Sannheten er at når det ikke er noe budskap mellom de [Profetiske Ordene], tar jeg på en måte et dypt sukk av lettelse – fordi da kan ingen kaste flere steiner mot meg. Jeg pleier å si: «Vær så snill, ikke stein budbringeren». (Fordi, tro meg, jeg får mange steiner kastet mot meg. – det er ikke steiner, det er steinblokker … og løgnere står virkelig i kø … og baktalere (Matt.5:11). Og de av dere som ikke forsvarer dette Departementet og likevel vet at sannheten kommer fra dette Departementet.

-[DU] KOMMER TIL Å BLI HOLDT ANSVARLIG FORAN YAHUVEH! Fordi du gjør jobben mye vanskeligere. Du skulle ha satt opp en lavine av e-poster til disse fiender. Du skulle ha sagt: «SETT DET OPP ELLER HOLD MUNN! Bevis dine bevis». Fordi vet du hva? De har ingen bevis for at jeg er en falsk profet!

De tar til og med mitt ‘navn’ og sier: «dette er hennes sanne navn». DUMME MENNESKER! Hvordan våger dere? Hvordan våger dere å spre løgner! Jeg er en evangelist. Jeg har gått over hele verden, og grunnen til at vi reiser er fordi vi er evangelister. Og jeg har det i mitt vitnesbyrd: Jeg flyktet fra en morderisk eksmann som var … Jeg har alt i mitt vitnesbyrd. Hvis dere er så blinde og ikke kan lese det, og de av dere som tror på disse løgner, DERE BLIR HOLDT ANSVARLIGE! DERE BLIR HOLDT ANSVARLIGE!

På denne dagen av Yom Kippur kjenner jeg med alt i meg at jeg må advare dere. Hver eneste person som har kommet til dette Departementets nettsted, som i alle disse årene har blitt matet: Dere går i deres organiserte kirker. Dere tilber på søndagen og dere legger deres lille ofring i kollekt, dere sørger for å gi tiende.

-Men til det stedet hvor du får åndelig kjøtt, til det stedet du er avhengig av, hvor YAH taler ut fra, (fordi det helt sikker ikke kan bli funnet i deres organiserte kirker, hvor profeter skal tale ut eller gi dere noe nytt), gir dere ikke noe som helst. Dere tror bare at det er gratis, fordi det er på internett. Dere regner ikke med prisen det koster oss. Dere regner ikke med lidelsen som det koster oss. Dere regner ikke med forfølgelsen. Dere regner ikke med noe av det! Dere tar det bare og spiser av det, og løper unna! Dere bryr dere ikke om å forsvare når dere ser oss bli korsfestet foran alle. KAN DERE I DET HELE TATT BRY DERE NOE MINDRE!?

VET DERE HVORFOR? Fordi det koster dere ikke noe. Det har kostet meg alt, og det har kostet med min helse. [Elisheva gråter].

På denne dagen av Yom Kippur forteller jeg dere at YAHUSHUA kommer tilbake igjen, men HAN kommer ikke for de som sitter så smug i de organiserte kirkene, fordi de går i kirken på en søndag. HAN kommer ikke [for deg] hvis du ikke setter HAM først i din kjærlighet og ditt liv. Du kommer ikke til å se HAM. HAN kommer til å forlate deg i Den Store Trengselen.

Dere kommer til å spørre dere selv hvorfor – dere som ikke gjorde noe for å forsvare meg, de av dere som absolutt ikke har løftet en finger for å hjelpe til med å støtte dette Departementet. Vi er på så mange språk: 14 språk minst og mer kommer. Men de av dere som ikke har gjort noe, ikke engang gitt et oppmuntrende ord, ikke noe: forstår dere ikke at YAHUVEH vil dømme dere for dette? Innser dere ikke at selv om dere kommer til Himmelen, innser dere ikke at belønningene vil bli tatt bort fra dere [for ting] som dere gjorde ‘bra’ – for HAM her på denne jorden.

Jeg vet ikke hva YAH er klar til å si. Så jeg ville bare ha dette på opptak, fordi … Som jeg sa, jo flere språk vi når … Åh, det er så mange sjeler som kommer til YAHUSHUA HA MASHIACH og, åh ‘du store min’, løgnere står på rekke og rad: baktalere, satans tjenere, satans barn.

Jeg kan håndtere det som kommer fra satanistene. Hallo dere, de sender sine forbannelser og de utfører ritualer og ofrer og sender hatefulle e-poster, og de truer meg på livet. Åh, alt dette søppelet, hekseriet! Alt det søppelet –

Men vet du hvem som er de vanskeligste å ta det fra? De som påstår [navnet] og ber i navnet ‘Jesus Kristus’. De som påstår de er på vei til Himmelen. Det er de som er de vanskeligste, fordi de er ikke engang, de er ikke engang en kristen. De har kun et navn, de har ikke et forhold med YAHUSHUA. De har ingen Kristus i seg. De er ikke salvet – ellers ville de ha visst at ethvert Departement som har vært på internett siden 1995 [som bærer god frukt, er av YAHUVEH].

Og jeg er en «ordinert, lisensiert Pastor». Og hva så? Min sanne ordinasjon kommer fra Himmelen. Og ja, du har kanskje blitt lagt hender på og mener du er en apostel. Fantastisk – i denne verdens øyne. Det å ha en annen person legge hendene på dere og får [dens] «ordinasjoner» betyr ikke noe. Min ordinasjon om å være en Apostel og en Profet kommer fra Himmelen (Gal.1:15-16).

Og gjett hva? Hva heter han? Hva heter han? Hva heter den fyren, i New Zealand, og jeg glemmer alltid?

Andrew Storm og din profetskole! Du kan ta din profetskole og du vet hvor du kan stappe den!

Du kan ikke lære noen å være en Profet (1.Joh.2:27) og du kan ikke belaste noen penger, for å være en Profet (Matt.10:8; Matt.21:13). Du er en løgner. Du har vært en løgner siden jeg møtte deg i 1995 og du skrev meg opp på din dødsliste.

DU, ANDREW STORM, ER SKREVET OPP PÅ YAHUVEHS DØDSLISTE!

Du sier: «Pass dere for dem: dem som forkynner at du må adlyde De Ti Bud og som tror og forteller andre at ‘hvis’ de ikke ærer Sabbatsdagen og holder den Hellig, pass dere for dem. – Løp bort fra alle som forkynner om Toraen! Løp bort fra dem».

Vel, Andrew Storm, gjett hva? Du var en satanist tilbake da, og du er en satanist nå også! Jeg vil ha dette på lydopptak på 14 forskjellige språk: Andrew Storm er en satanist!

Hører du meg? – Du er en satanist.

Jeg vet at du begynte med hekseri og jeg vet om det på grunn av ditt vitnesbyrd. Og Pamela Martin, hun skrev meg opp på dødslisten. Det var din venn, hun er fremdeles der i Texas.

Og jeg har ikke glemt deg, Pamela Martin. Jeg har ikke glemt hva du gjorde.

Og jeg har ikke glemt det Andrew Storm sa, at det ikke er noe ekte ord fra GUD, at det hele måtte være av kjødet – og han spredde rykter om meg i 1995.

Og jeg har ikke glemt Pamela Martin på telefonen, hvor du fortalte meg at du fryktet Andrew Storm fordi han hadde krefter, og du sa at det var sataniske krefter.

Andrew Storm, gjett hva? Craig Martin, gjett hva? Jeg har ikke glemt dere. Jeg har ikke glemt noen av dere. Og jeg vil ha dette [på opptak] … nå angriper han meg.

YAHUSHUA har ikke glemt deg på Yom Kippur! YAHUVEH vil ha dette på opptak! HAN har ikke glemt dere!

Du som kaller deg selv for «Malcolm Heap», du er en ‘haug av møkk’! Du som skriver en bok om Elijah og påstår nå at du er Elijah! Du som setter opp disse nettsidene, baktaler & besudler meg!

Du såkalte kristne rådgiver som heter Stephen Rossi Sr. Du som jeg en gang kalte for bror og veiledet! Profeti 111 var for deg – som en velsignelse – og du spytter ut som en forbannelse fordi du ikke ville skille deg (fordi det koster for mye penger)!

Du er ingen kristen rådgiver! Du er satan i forkledning! Du er Judas, og jeg erklærer det foran verden, og ikke bare det, (det er ikke jeg som erklærer det, men ‘du store min’) du er i trøbbel fordi på Yom Kippur – (jeg visste ikke at noe av dette ville skje, jeg begynte bare å be i Hellig Tungetaler) – YAHUVEH vil at jeg skal advare deg. Kjenner du til Judas skjebne? Steve Rossie Sr., gjett hva? Det er det som er din skjebne.

Din egen sønn, din egen blodssønn tjener nå dette Departementet og er en ungdomsforkynner. Stephen Rossi Jr. er vår sønn, vår sønn! Vi elsker ham. Vi har veiledet ham og han er en ungdomsforkynner og han er ikke noe som deg. Og han vil ikke lenger engang kreve blodet ditt. Han har kun BLODET til YAHUSHUA HA MASHIACH i seg.

Jeg advarer fiendene.

Jeg advarer Zeph Daniels. YAHUVEH husker deg! HAN husker deg på denne dagen av Yom Kippur, fordi du er en del av alt. Og jeg vet at det er så mange andre …

Folk, jeg trenger deres hjelp. De Hellige som Departementet har velsignet, dere, bevis det på noen som helst måte. Bevis det! (Fordi du må bevise det foran YAHUVEH en dag! Hva gjorde du for å løfte av noe av byrden fra oss? Hva gjorde du på hvilken som helst måte og form for å hjelpe oss? Hjalp du oss? Hindret du oss? Oppmuntret du oss?) Jeg mener, ord er hyggelig, og vi setter pris på de oppmuntrende ordene, men vi trenger hjelp.

Vi er nødt til å ha hjelp. Jobben er så stor!

Vi når frem til så mange nasjoner. Vi prøver å advare folk om Sherry Shriner. Vi prøver å advare folk om Linda Newkirk …

Linda Newkirk. Vi hadde akkurat noen som skrev til oss og fortalte oss om at: «Hun holder folk i gissel. Hun er der ute og viser frem sine demoniske, sataniske krefter.

Hvordan i all verden kan dere folk kjøpe bøker fra Linda Newkirk? Hvordan i all verden kan du rasjonalisere alt hun sier med Bibelen: «å føde guttebarnet»? «Være gravid 17 måneder»? Åh folk, ‘du store min’! Hva er galt med dere? Denne kvinnen er farlig. Hun er satan i forkledning.

Og Sherry Shriner! Åh jøsses! Dere er der ute og graver ned orgone. Orgone! – det er en sporing – hennes «spesielle» orgone. Hennes spesielle orgone som skal holde unna romvesener, som er ment å holde demoner unna, som er ment å ødelegge romskipene i himmelrommet.

Er dere virkelig så dumme?! Beklager, men ABBA YAHUVEH er sint. Dere kaller dere selv for kristen og det er ikke noe kristent i dere. Dere er avhengig av at en kvinne selger dere orgone som skal graves ned i hagen deres – som graves ned over hele verden.

Forstår dere ikke? Leser dere ikke de Hellige Profetiene? Sykdom er kommet mot dere. Dere har trukket til dere demoner ved å utføre dette. Dere har tiltrukket dere romvesener. – ikke vær bekymret, når UFO-er kommer vil de vite hvor dere er. Dere skal holdes ansvarlig for alt dere har gjort.

Å si at alt kan stå imot en demon, annet enn YAHUSHUA HA MASHIACH NAVN & BLOD, da er man virkelig, virkelig, virkelig, virkelig blind og ørene er virkelig, virkelig døve! Eller så er man under en ånd av tankekontroll – som du er under hvis du følger Sherry Shriner eller Linda Newkirk.

Vi skal legge ut brevene som vi har mottatt med en advarsel angående Linda Newkirk. Denne kvinnen er farlig, farlig!

Hun har folk som kommer til hennes eiendom, forteller dem å komme og hun skal holde dem trygge. Hun låser dem i et skur hun kaller for et sted å sove, og så sørger hun for at hengelåsen er på utsiden slik at hun kan låse dere inne.

Jeg forteller dere folk at dere kommer til å bli holdt ansvarlige. Jeg mener, hvorfor er denne Profeten den som må stå opp og advare folk angående disse djevelske fiender? Hvorfor må jeg være den ene? Og listen er så veldig lang.

Rick Joyner og «Guds Manifesterte Sønner». Dere vil ikke engang begynne å forstå hvorfor han heter «Morgenstjerne-forlaget». Han navngir seg selv … Hvem er Morgenstjernen som falt ned fra himmelen? Er det noen som forstår at det var lucifer? Forstår dere ikke hva bevegelsen «Guds Manifesterte Sønner» handler om? De erklærer at de er gud siden de roper høyt ut! Dere må våkne, folk! Dere må våkne!

Jeg er som en Profet av Gammel Tid, og jeg har fått nok! Jeg har fått nok av dumheten. Jeg har fått nok av døve ører. Jeg har fått nok av de blinde øyne. La skjellene falle av deres øyne slik at dere kan se hva som foregår! Og det er det jeg er nødt til å si på denne Yom Kippur.

Jeg vet at YAH har en beskjed som begynte å komme fram. Jeg begynte å tale i Hellig Tungetaler, men dette er en dommedag. Det var det.

Noen av disse tingene … – Alle disse tingene som jeg har nevnt – ikke bare noe – men alt jeg har sagt, har blitt lagt på mitt hjerte. YAHUVEH er sint. HAN ER SINT!

Hvor er de andre oversetterne som er blitt kalt til å være en del av dette Departementet? Hvorfor melder du deg ikke frivillig? Vi får e-poster hvor det står: «Åh, jeg har blitt kalt til å være oversetteren din, men det vil koste deg ‘så mye’ penger som dette». HVA! Vi tar ikke betalt for noe når vi legger ut Profetiene på engelsk. Hvorfor har du da (som tror at dette Departementet taler ut sannheten) – hvorfor ville du da si at jeg må betale deg ‘så mye’ penger som dette?

Våre oversettere jobber hardt. De beholder fulltidsjobber og likevel bruker de så mye tid til å oversette Profetiene, tar budskapet fra dette Departementet og oversetter det til alle disse forskjellige språkene. Jeg kan ikke engang fortelle deg hvor mye de lider for å gjøre dette, hvor mye søvn de mister. Jeg kan ikke engang begynne å fortelle deg det.

Men belønningene vil følge dem til Himmelen. De kommer til å møte sjelene, slik vi kommer til å møte sjelene og de alle kommer personlig til å bli takket når de står ved siden av oss. Vi vet at når vi forlater denne jorden, forlater vi med den største belønningen av alt, og det er at vi ledet sjeler til YAHUSHUA HA MASHIACH, det at vi forkynte Hellighet.

Så det er det jeg har å si på Yom Kippur. Nå skal jeg se hva annet YAHUVEH vil at jeg skal si, fordi alt dette, alt dette ligger på YAHS Hjerte akkurat nå … alt dette.

YAHUSHUA kommer tilbake. Den Store Trengselen er nesten over oss og ve dere som er ved Jim Bramletts nettside, 5 Doves. Jim Bramlett, du er i store problemer. Du skal stå foran YAHUVEH. Og du blir holdt ansvarlig for hver gang noen ble begeistret: «Dette er dagen YAHUSHUA kommer på», «dette er dagen for bortrykkelse/henrykkelse».

Og hver og en av dere på «5 Doves» som har gjort dette sammen med Jim Bramlett, hver og en av dere som har sagt: «Dette er det, dette er dagen …»

Pastoren … Hva heter pastoren?

Åh, F.M. Riley, døperen, deg. Du kommer til å stå foran YAHUVEH fullt og helt. Du som lærer folk at de kan synde og det spiller ingen rolle hva de gjør, det spiller ingen rolle om de driver hor, det spiller ingen rolle hva du gjør så lenge du … så lenge du vet dette …».

Du skjønner, dette er ditt evangelium, F.M. Riley, ikke Bibelens evangelium. Du skal stå foran en sint YAHUVEH. Du skal få se. Du skal få se det på grunn av det du har gjort – du har lært folket at de kan synde og vil likevel bli henrykket og komme til Himmelen. «Det er ok, så lenge du bare sier frelsesbønnen, ikke vær bekymret, vær glad! Når henrykkelsen skjer, kommer du ikke til å være i Den Store Trengselen».

F.M. Riley, jeg har sett deg gi dato etter dato, etter dato på «5 Doves».

Marilyn Agee, jeg vet hvem du er. Jeg startet med deg i 1995. Du har gjort akkurat det samme. «Dette er året for henrykkelsen. Dette er måneden. Dette er den Rosh Hashanah. Dette er Pinsedagen» … Jeg vet ikke [fordi du, Marilyn Agee, har gitt så mange datoer].

Dere alle ved 5 Doves har så mange forskjellige datoer, og folket er helt knust. Hver gang de virkelig tror det, vil noen til og med bli frelst fordi de er redde for å bli etterlatt, så de skynder seg ned på knærne og de faller ned og sier: «Jeg vil ikke bli etterlatt».

F.M. Riley sa: «Dette er datoen». Jim Bramlett sa: «Dette er datoen». Marilyn Agee sa: «Dette er dagen». Gjett hva, dere alle blir holdt ansvarlig for disse dyrebare sjelene, fordi når det skjer, faller de ned på knærne og omvender seg foran YAHUSHUA, og de gir sitt liv til HAM, og deretter går dagen forbi … ingen henrykkelse …

Hvorfor i all verden ville de tro YAHUSHUA for noe annet – enn at HAN tilgav dem for sine synder eller noe annet – da du løy til dem og lovet dem en henrykkelse? Du lovet dem den bestemte datoen. Og 5 Doves, ve dere. På denne dagen sier YAHUVEH dette til alle som har deltatt i 5 Doves.

Jeg skal nevne noen navn. Donna Corthran. Jeg vet ikke hvorfor, men YAH nevner navnet ditt. Du pleide å være en del av dette Departementet. Du pleide å gi meg oppmuntrende ord. Nå sitter du ved 5 Doves og tror på løgnene. Du tar nå del i løgnene og du kommer til å bli holdt ansvarlig. Jeg vet ikke hvorfor YAH legger visse folk i mine tanker. Jeg forstår ikke det, men du skal få høre beskjeden. Alle, alle, 5 Doves, pass dere for 5 Doves. De setter deg opp for en stor nedtur og de kommer til å bli holdt ansvarlige.

YAHUVEH tar ikke dette lett. HAN tar det ikke lett når du står frem og sier: «Dette er dagen». Dette Departementet gjør ikke det.

Jeg har blitt fortalt, jeg har uttrykkelig [blitt fortalt] (og akkurat nå står jeg foran YAHUVEH [idet jeg sier]) at engler, hellige engler kom til meg og fortalte meg at de skulle komme tilbake igjen og fortelle meg datoen. Det er ikke noe av kjødet mitt. Jeg har sett dem, jeg har tatt på vingene. Mitt vitnesbyrd er nedenfor.

Jeg vet at HAN har kalt meg for SIN Ringmaiden. Jeg vet at jeg vet, at jeg vet at jeg vet. Dere, fiender, kan spotte meg så mye dere vil. Det er ikke et navn jeg fant opp av meg selv. Det er så idiotisk! Men jeg vet at en kriger må til for å kunne roper ut: «SE, BRUDGOMMEN KOMMER». Og jeg vet at jeg vet, at jeg vet det YAHUSHUA har talt til meg, skal skje og de Hellige engelen skal komme tilbake igjen. (Og jeg sier ikke dette ut ifra noe annet enn det YAH har sagt om at YAHUSHUA vender tilbake på Rosh Hashanah. Det skal være på en Sabbat, lovpris YAHUSHUA, vi trenger ikke å følge solkalenderen ellers blir det ikke før i 2020. Vi har blitt fortalt å følge månekalenderen (4.Mos.28:11 og vers 14) slik YAH opprinnelig opprettet det.

Så alle disse tingene er på YAHS Hjerte på denne Yom Kippur. Jeg visste ikke at jeg skulle få en Yom Kippur-beskjed. Jeg visste ikke noe av dette. Jeg gråt bare og sa: «Jeg behøvde ikke å være en Profet, det er en skremmende ting» og det neste jeg visste var at jeg ba i Hellig Tungetaler.

Nå skal jeg se hva ABBA YAH har å si. Nettopp, dette: «Ve fiendene». Ve, ve, ve, ve ABBA YAHUVEHS fiender! Selv om du kaller deg selv en kristen, hvis du egentlig ikke har et forhold, et kjærlig, lydig forhold til YAHUSHUA HA MASHIACH, så sier jeg deg dette: («alle som kaster steiner, alle som baktaler og sier løgner om dette Departementet … alle, alle, alle som gjør disse tingene og som ikke forsvarer dette Departementet når du ser at dette skjer, og ikke støtter dette Departementet og heller ikke oppmuntrer oss): Jeg vet dette, ABBA YAH sier: «Du blir holdt ansvarlig».

Du vil bli holdt ansvarlig. Du har ignorert våre bønner om hjelp så mange ganger, når du så mange ganger har følt RUACH HA KODESHS trekkende kraft som sier: «Du burde virkelig støtte dette Departementet (selv om du ikke har mye å gi – burde du gjøre noe for å hjelpe Departementet)» … De som skulle være oversettere har hørt dette flere ganger: «Du kan språket godt nok. Du kan håndtere dette». Likevel sier du ikke noe …

Detter er hvor mange ganger YAHUVEH og YAHUSHUA sa de skulle holde for SINE Ører når du ber (Jesaja 59:2). Så mange ganger som du har holdt hånden din tilbake for å hjelpe oss, er så mange ganger YAHUVEH vil holde SIN Hånd tilbake for å hjelpe deg. Og du er i Den Store Trengselen.

Jeg mener … Jeg vil heller lide nå, og den sanne Bruden til YAHUSHUA HA MASHIACH lider nå. Vi blir forfulgt. Men i Den Store Trengselen – du har ingen idé, du har ingen anelse om de lidelser du har i vente. Du har ingen, og du kan spille dine små kirkespill, og du kan si: «Åh, men jeg må være med i et fellesskap, og jeg er nødt til å gå i en søndagskirke selv om de ikke gir meg noe åndelig kjøtt, selv om jeg hører det samme budskapet som bare inneholder melk, selv hvis de ikke taler mot synd. Jeg er nødt til å gå i søndagskirken, du skjønner, ellers har jeg ikke et forhold til Gud. Jeg er avhengig av andre mennesker, og må sørge for at jeg går i kirken slik at de kan se at jeg skal i kirken».

Du skjønner, det hele er et kirkespill, ikke sant? Du er en som holder kirkebenken varm, er du ikke? Du som tror at du må ha noen andre for at du skal være Hellig, du er nødt til å ha en kirke. Du er nødt til å ha en pastor som sørger for at du blir Hellig. Du er i trøbbel. Du har daværende ikke engang et forhold med YAHUSHUA. Du er i store problemer.

Hva skal du gjøre i Den Store Trengselen, hvor kun regjeringskirken kommer til å være til stedet? Det er kun de som dyrker dyret, det er de som er de eneste som skal ha en kirke på hjørnet. Klarer du ikke å leve uten en kirke i dag? Klarer du ikke å vandre alene med YAHUSHUA i dag? Du har store problemer. Vi får så mange brev hvor det står: «Åh, jeg må ha et felleskap», og selv når du blir advart, vil du fortsatt gå ut på leting etter en annen kirke.

Og messianske jødiske templer … Jeg må advare folket. Vi har en byrde på oss, en ny byrde på oss, i det er dette:

YAHUSHUA har advart om de organiserte kirkene. Men hvem er nå de Babylonske kirker? Dere går til deres pastor og dere som sitter i deres organiserte kirker og dere har advart dem og fortalt dem: «Se, dette er egentlig ikke Sabbaten», men deres pastor har strøket dere på hodet og sagt: «Det er greit, det kan være på hvilken som helst dag», og de har hentet frem Skriften som Paulus talte og vridd det igjen og igjen, ordet har kommer frem og sa at Paulus talte til jødene da han sa: «La ingen dømme deg på hvilken dag Sabbaten er på». Men igjen, og igjen, og igjen har dere trodd på den løgnen. Dere stolte på pastoren.

Men la oss nå snakke om de messianske jødene. Dere har tatt ut navnet «YAH», som er i navnet YAHUSHUA. Dere har plassert navnet «Yes» der. Hva er et «Yes»? FADERENS NAVN er ikke «Yes». Men FADEREN ABBA YAHUVEHS NAVN er ment å bli inkludert i [NAVNET til] HANS ENBÅRNE SØNN, som heter (Y-A-H) YAH.

Hvor mange messianske jødiske templer følger de ortodokse ritualene og de menneskeskapte tradisjoner? Hvor mange er bare fullstendig, fullstendig så langt inn i de ortodokse jødiske måtene og de legalistiske måtene? De glemmer å fortelle folket – som på Yom Kippur – hvor vi får soning for våre synder. Vi trenger ikke å sørge på denne dagen. Vi kan bli trøstet og vi vet at YAHUSHUA er vår MASHIACH. HAN er den perfekte Blodsforsoneren. HAN er den eneste perfekte Blodforsoneren som gjorde dette for våre synder. Vi er tilgitt. De av oss som virkelig tror at vi er vasket rene med HANS utøste BLOD, de av oss som lever våre liv hver dag for å behage HAM, vi har en trøst i dag; vi trenger ikke å være lei oss og si: «Åh, ve meg, jeg er en synder».

Nei, hver gang vi gjør noe som fornærmer vår ABBA YAHUVEH, sier vi raskt: «Åh, YAHUSHUA, vær så snill, tilgi oss». Vi gjentar ikke synden. Vi synder ikke bevisst. Når du synder med vilje, er du i trøbbel. Du håner YAHUSHUAS BLOD og i Bibelen står det: «Vær Hellig som JEG er Hellig». Så ikke bare løp til et messiansk jødisk tempel. Du burde være forsiktig. Og noen av disse såkalte rabbier vet ikke bedre. De forstår ikke det. De ble lært at NAVNET var «Yeshua». Jeg visste heller ikke bedre. Så fortell dem på en fin måte, og fortell [det] nøyaktig. Og hvis du vil gi dem Profetiene som er gitt til meg, [så sett i gang].

Men ikke bli overrasket hvis de blir kastet tilbake i ansiktet ditt, fordi disse såkalte rabbier tror ikke på at en kvinne kan være en leder. (Jøss, har jeg ikke funnet ut av det på den harde måten?).

Men vet du hva? Jeg kaller ikke noen mennesker for rabbiner. Jeg har kun én Rabbiner og HAN heter YAHUSHUA HA MASHIACH. HAN er den Øverste av Yppersteprestene. HAN er den eneste, den eneste som fortjener den tittelen. Så vi advarer deg. Vi advarer deg, når du går til et messiansk jødisk tempel: Forvent ikke, forvent ikke å finne det du finner i dette Departementet, og når du ikke finner det, må du gå til lederen og sørge for å advare dem. Pass på at du finner ut hvilken Gud de virkelig tjener når de sier: «Gud, Gud, Gud …». (Jeg fant også ut av det på den harde måten. Vårt vitnesbyrd om dette kommer til å bli lagt ut i YAHS tid, akkurat som alt annet).

Så dette er hva YAHUVEH har lagt på mitt hjerte denne dagen, på Yom Kippur, 2009.

Dette er natten den 29. mens vi er i Europa, og det er begynnelsen på Yom Kippur (på kvelden).

ABBA YAHUVEH, jeg spør DEG om DU kan gi en beskjed? DU begynte å tale ut en beskjed og deretter begynte DU å tale ut gjennom meg på den måten som jeg akkurat gjorde. Jeg ber om tilgivelse hvis jeg har fornærmet noen. Jeg har kalt noen dumme, men jeg tror at det var DU som la ordene i munnen min, fordi de er det: De opptrer med ånden av dumhet for at folk skal tro på løgnene, slik at de ikke forsvarer det de vet er sant.

Og så ABBA … [Elisheva begynner å be i Hellig Tungetaler]

Profeti 115

Vokt Dere For Det Totalitære Diktaturet Som Kommer Til Amerika Og Verden!

[Totalitarisme, en moderne autokratisk regjering [en hersker som har ubegrenset makt; en tyrann] hvor staten involverer seg i alle fasetter i samfunnet, inkludert det daglige livet til borgerne. En totalitær regjering forsøker å kontrollere ikke bare alt det økonomiske og politiske forhold, men holdninger, verdier og troen til befolkningen, og slette forskjellen mellom stat og samfunn. Borgerens plikt til staten blir samfunnets primære bekymring, og statens mål er å erstatte eksisterende samfunn med et perfekt samfunn.

Stater som oftest blir beskrevet som totalitære er – Sovjetunionen under Stalin, Nazi-Tyskland og Folkerepublikken Kina under Mao – De kommunistiske regimer i Sovjetunionen og Kina].

Den 5.september 2009, talte YAHUVEH til Elisheva mens hun sov, og HAN sa, «Totalitært Diktatur, Totalitært Diktatur, Totalitært Diktatur. Elisheva advar dem, den som kaller seg for USAs president, vil at Amerika skal bli styrt av et Totalitært Diktatur. De beste helsetjenester vil kun være for de rike. Det vil kun være to klasser av mennesker, de rike og de som nå anses som middelklasse. Middelklassen skal tjene de rike og de fattige kommer sakte til å bli tatt livet av gjennom tvungen vaksinasjoner, tvungen abort og fornektelse av medisinsk behandling. Regjeringen vil styre alt og de vil bestemme hvem som skal leve og hvem som skal dø.

Det Profetiske Ordet Begynner:

Elisheva, våg ikke, våg ikke! Våg ikke å be om unnskyldning for et ord som ble talt ut – for hvert ord JEG legger i munnen din.

JEG har befalt deg til å utgi en bok som skal inneholde alle Profetiene. JEG har befalt deg til å utgi en Bok om hvem RUACH HA KODESH er – åpenbaringen som JEG ga til deg i hemmelighet. Men gang på gang har ting blitt forsinket.

For nå gir JEG deg en ny kommando, disse tingene skal nå bli utgitt med lyd. Dette er den raskeste måten å nå folket på, for tiden er så kort og MITT folk går fortapt hvis de mangler kunnskap (Hos.4:6) – mangelen på kunnskapen som JEG har gitt i de Hellige Profetiske beskjedene som JEG har talt til deg. Det er et alvorlig behov – for Den Store Trengselen puster dere virkelig i nakken.

JEG, YAHUVEH, følger nøye med på denne kvelden, mens JEG så på de som fulgte etter en annen kalender [den tradisjonelle jødiske kalenderen]. De har en annen dato, men denne beskjeden er ikke for sen. JEG prøver å si at JEG kjenner deres hjerter. Fremdeles utfører de faste foran MEG. De sørger fremdeles for sine synder og JEG advarer dem, kom nærmere til YAHUSHUA enn noen gang før.

For det er et Total …

[Elisheva (Elisehva) kan ikke uttale ordet. Hun sier: «Åh, FADER ABBA YAHUVEH …»]

Totarian diktatur. Total-totalitær diktatur …

[Elisheva: «Jeg kan høre ordet, men det er vanskelig å si uttale det»].

… som prøver å dekke hele verden. De vet at hvis de kan utføre det i Amerika – så vil det dekke verden. Pass dere for dette Tot …

Pass dere for dette totalitære diktaturet, for de vil ikke gi deg noe valg. De tar bort din ytringsfrihet. De kommer til å ta bort hver eneste kanal som underviser om sannheten. De vil stoppe munnen på de sanne nyhetsreportere som vil advare andre om hva regjeringen gjør. De vil sensurere alt som er skrevet.

Amerika, du har en ‘president i USA’ som ser opp til Hitler. Han vil ha den samme makten. Han har den samme messianske (MESSIAS) komplekset, han ser seg selv som Messias. Han er en totalitær diktator i sitt hjerte. Han lovet deg endringer, det var det som var plattformen han brukte for å få regjeringsmakten. JEG advarte deg gjennom De Hellige Profetiene om at endringen ikke ville være for det gode, men for ondskapen.

Nå henger dere med hodet og rister hodet i undring, for det JEG har profetert har skjedd, og nå har dere den verste presidenten som noen gang har blitt valgt til president. Det var ikke JEG som satte ham der. Det var deres valg. JEG, YAHUVEH tillot det. De av dere som har stemt på ham, heng hodet i skam – for JEG holder dere ansvarlige dersom dere ikke taler ut og irettesetter det dere har gjort, og det onde har akkurat begynt.

Amerika er ikke lenger ‘det frie og det modige landet’. Det er ikke en ting du ikke har kompromittert som synd [som nå] er legalisert. En gang stod du opp for moral. En gang irettesatte du andre nasjoner som torturerte. Nå er du den som torturerer. En gang holdt du frem Genèvekonvensjonene. Nå spotter du den. Alt skjer i Amerika. Verden ser på Amerika og ser med sine egne øyne at de som fredelig protesterer, blir slått og fengslet. Hvordan USAs egen president Barack Hussein Obama driver en sosialistisk agenda – hvor Amerika en gang var imot sosialisme, kommunisme. Nå har de en president som trekker på skuldrene og sier: «Så hva er galt med kommunismen?».

Åh, Amerika, alt det du har gjort. Dine forfedre ville grått for deg. Friheten som du kjempet så hardt for – du lar en minoritet skjelle deg ut. Deres barn er nå indoktrinert i skolene til å synge sanger av ros til Barack Hussein Obama. Deres barn er nå indoktrinert i skolene til å godta homofili og de blir lært: «Hva er galt med det?». Deres barn blir nå undervist i skolene at det ikke er noe slikt som EN SKAPER, det hele var en evolusjon.

Hvor mange år siden var det JEG advarte gjennom denne Hellige Profeten: «få deres barn ut av antikrists tilholdssted»? Fordi JEG gjør ingenting uten først å åpenbare det for Profetene. JEG advarer før dommen kommer.

Canada, JEG advarte deg om å ikke følge i din søsters, Amerikas fotspor, og nå går dere i fullkommen harmoni.

Dette er Ordene JEG har å tale ut på denne Yom Kippur. Du kommer til å se ting som du ikke ønsker å se, du kommer til å høre ting du ikke vil være i stand til å tro – for satans tjenere tar overhånd. Det er ingen kirke, det er ingen organisasjon, det er ingen forretninger, det er ingen synagoge, det er ingen regjering hvor satans tjenere ikke er til stede.

Skolene underviser nå deres barn og forteller dem at det ikke er noe slikt som moral. For en trist, trist dag at ikke flere har stått opp og forsvart det de vet er sannhet. Dette Departementet er som en stemme i ørkenen. Denne Hellige Profeten er som en kvinne i ørkenen og hun roper ut til dere: «Omvend dere mens det enda er tid».

Igjen sier JEG, Den Store Trengselen, Jakobs Trengsel, puster dere i nakken og det er så mange som er uvitende om dette. Du lever livet ditt som om du skal leve for alltid. Du lager planer år i forveien, men er ikke JEG den eneste som kan telle dine dager? Du sparer opp for en pensjon som ikke kommer. Hvorfor investerer du ikke i Himmelriket? Vet du ikke at det er det eneste som vil stå? Det er [kun] det du gjorde for MEG, YAHUVEH og kun hva du gjorde for å løfte opp NAVNET til MIN SØNN YAHUSHUA din MASHIACH [som vil stå].

Det er allerede en hungersnød som er spredt over hele verden. Hungersnøden gjelder MINE sanne Ord (Amos 8:11). Hvor mange vet selv hvem JEG ER? Hvor mange forstår hvorfor YAHUSHUA kom, hvem YAHUSHUA er? Hvor mange tror at det er en pris å betale for vanhelliget? Det er mer enn bare å si en enkel bønn. Det lever i oss, sett handling og tro bak bønnen (Jakob 1:22).

Hvor mange kirker står nå opp imot synd? Hvor mange forsvarer andre når de blir straffet for til og med å be på en skole? Hvorfor stod ikke hver eneste kirke opp og forsvarte disse to mennene?

Når du ser en flyvertinne som ikke kan ha på seg et symbol av sin tro, som er et kors, når du ser korsene blir med tvang tatt ut av sykehusene – Dere som kaller dere for kristne kirker – hvorfor var dere stille?

Nå sier du: «ABBA YAHUVEH, hvordan kunne DU tillate at vår frihet blir tatt bort. Hvorfor blir vår religionsfrihet og ytringsfrihet tatt bort?».

JEG sier deg dette i dag: «Hva gjorde du med det? Hvordan kjempet du for det? Hva gjør du nå? Hvorfor gjør ikke dere alle noe?». Dette Departementet gjør sin del. Spør MEG og JEG skal vise hvordan du skal gjøre din del. Abort er så vanlig nå at til og med et barn kan ta det uten selv foreldrenes tillatelse. Hva gjør du med det? Har du gjort noe?

Hva gjorde du for å protestere mot homofilt ekteskap? Hva gjorde du for å stoppe homoseksualiteten som er utbredt over hele landet? Stod du opp? Forsvarte du og sa du at ABBA YAH skapte en mann og en kvinne med en hensikt? Babyer blir gitt til homofile. Lovlig kan de adoptere. Synd har blitt legalisert.

Tenk deg hvordan neste generasjon vil være … (2.Tim.3:1-5).

Ingen moral – ingen kunnskap om en GUD annet enn regjeringen [som utgir seg for å være gud]. Alt går an – så lenge det får deg til ‘å føle deg bra’.

Udisiplinert – fordi foreldrene har ikke lov til å disiplinere. Se for deg helvetes vei enda bredere og videre enn det den er nå. Dette som JEG profeterer ut av denne Ringmaidens munn, skal skje.

Hungersnød kommer (Amos 8:11). Akkurat slik som dere som har sultet etter MITT Ord, nå forteller JEG dere dette: forbered dere på de kommende dager. Du sier: «Hvordan forbereder jeg meg til det?». Mat deg selv, mat deg selv på MIN sannhet, lær om hvem JEG & YAHUSHUA & RUACH HA KODESH er. Mat din sjel. Ta ikke Det Hellige Ordet for gitt. Mat deg selv med De Hellige Profetiene som JEG har gitt gjennom denne Tjenerinnen, for hvert Ord er sant. Du kommer til å vite hva du må gjøre. Det skal bli slik som det var på Moses tid, men JEG forlater deg [ikke] uten håp.

Nå gir JEG deg håp. Plagene som kommer er ikke for deg, fordi du har strøket blodets tegn på dørstolpene. Det dekker deg; det er BLODET til YAHUSHUA din MASHIACH, MIN YAHUVEHS ENBÅRNE SØNN. Hedningene skal vandre i mørket, men du skal vandre i MITT LEDENDE LYS, DET ENESTE EVIGE LYSET som er YAHUSHUA din MASHIACH. Tvil ikke (Jakob 1:6-7) på at JEG, YAHUVEH igjen skal legge manna på bakken (2.Mos.16) for deg. Nå som du nå spiser av MIN Himmelske Manna, tvil ikke på at JEG skal gi deg mat, like sikkert som det strømmet ut vann fra en klippe da Moses slo på den, like sikkert som JEG nå utøser DET LEVENDE VANNET til dem som tar imot det (4.Mos.20). JEG skal gi deg vann når det ser ut til å ikke være noe.

Like sikkert som Sjadrak, Mesjak og Abed-Nego ble kastet i ildovnen, og den fjerde mannen dukket opp og gikk i flammene med dem, og de ble ikke brent opp og de ble utfridd og satt fri, slik at alle kunne se at det ikke luktet brent av dem og selv lenkene som ble kuttet av, (Elisheva så i en visjon et Flammende Sverd som kuttet lenkene) alle ropte: «Hvem er den fjerde mannen som var i de brennende flammene (Dan.3)?».

JEG skal fortelle deg hvem det var. Det var YAHUSHUA din MASHIACH og det HAN gjorde da, skal HAN gjøre igjen for deg hvis du er Hellig og lydig mot MEG YAHUVEH, og spør hver dag om tilgivelse for dine synder i YAHUSHUA din MASHIACHS NAVN.

JEG skal gjøre deg usynlig (Salme 27:5). JEG skal forvirre landets regjering. Gå på MINE veier, og på denne Yom Kippur-dagen, vit at alle har syndet og mangler MIN Herlighet, fordi det er kun en som var perfekt, som vandret på denne jorden og det er YAHUSHUA HA MASHIACH, MIN ENBÅRNE SØNN.

Så hvis du vil gråte på denne dagen, gråt for hva som kommer. Gjør alt du kan for de som enda ikke er frelst, som ikke har ropt ut i YAHUSHUA HA MASHIACH NAVN. Gråt over det de kommer til å gå gjennom. For igjen sier JEG, når du ser det totalitære diktaturet oppstå i Amerika, vil det vise hvor nær Den Store Trengselen er.

Irettesett løgnerne. Irettesett baktalerne. Stå opp og forsvar dette Departementet hvis du ønsker å fortsette å høre Hellige beskjeder fra MEG. Hjelp til hvor du kan. Støtt det hvor du kan. Gi et oppmuntrende ord, men legg til handling bak dine ord (Jakob 2:14-15). Hjelp til med å løfte byrden, fordi stor er byrdene. Vær ikke lenger redd for å dele MINE Ord. Når JEG legger det på ditt hjerte, så advar mens du enda kan. Protester mens du enda kan.

Ve deg, Amerika, for du er et tegn på hvor nær Jakobs Trengsel er. Du er klokken som JEG har satt MIN klokke etter [så vel som Israel], mens verden følger med og ser dine friheter forsvinne. Du ble advart. Du ble advart, fordi JEG sendte først denne Hellige Profeten for å advare Amerika. Men når de nekter å høre etter og flertallet av pastorer kaster ut Ordene og sier bedragersk: «Amerika vil alltid leve. Amerika er en flott nasjon. Vi må støtte vår president, vi må følge landets lover selv når de går mot De Hellige Skrifter».

JEG fortalte MIN Hellige Profet at Amerika ikke vil høre etter. Og i stedet forordnet JEG henne til å være og kalte henne frem for å være en Profet til nasjonene. Klokken tikker, spesielt ettersom du ser den såkalte «helsetjenesten» som blir kjempet for. Denne regningen handler ikke om livet, denne regningen handler om døden. Hvem som skal leve og hvem som skal dø. Hvem som skal ha tilgang til leger og hvem som ikke skal ha det, det gleder de som er troende, som er født på ny og følger YAHUSHUA – de har deres navn, de vet allerede hvem dere er.

Du kommer til å få en helsetjeneste som du ikke vil ha hvis du nå ikke protesterer og i det minste avgir din stemme i Himmelen. Men JEG har en vei, JEG gir alltid en vei for MINE sanne barn, det er en utvei, men JEG åpenbarer det ikke enda.

Ikke glem at Sukkot kommer. Gjør det beste du kan for å observere det. Hvis du ikke kan gjøre noe mer, sov på gulvet og lag et telt med et teppe. JEG kjenner ditt hjerte. JEG vet hva du kan gjøre og JEG vil ære det, og JEG vil velsigne deg.

Dette er en dyster, dyster dag. Hvor mange er det som erkjenner MEG og selv ber – til og med når de setter av sin tid på den andre kalenderen [den tradisjonelle jødisk kalender] for Yom Kippur? Hvor mange var det som brydde seg? Hvor mange brydde seg? Hvor mange var det som i det hele tatt bøyde hodet?

Og hvor mange var det som underviste om Yom Kippur i de kristne kirkene? Men det er ditt ansvar hvis du er i en kristen kirke, hvis du er en del av organisasjonskirken, det er ditt ansvar å gi dem beskjed. Hvis pastoren irettesetter deg, så vet du da at det er på tide å gå, og JEG skal skrive «Ikabod» på kirkedøren. Dette er de dystre Ordene JEG har å si.

Håp! – for MINE sanne Hellige som følger YAHUSHUA HA MASHIACH, MIN ENBÅRNE SØNN, og sorg og gnissing av tenner [for dem] som har nektet BLODET som ble utøst for dem ved Golgata.

Så still klokken og følg med på Amerika, og du skal få vite det når all frihet forsvinner – Den Store Trengselen begynner når den siste friheten forsvinner.

Dette har JEG, YAHUVEH talt ut.

Så er det talt ut, så er det skrevet ned på den 29.september 2009 kl.23:00.

Et Barn, Kriger, YAHUSHUA HA MASHIACHS Brud, Apostel Elisheva S. Elijah [Elisheva Eliyahu]


Like før profeti 115 ble lagt ut på Departementets nettsted, talte YAHUVEH ut dette Ordet på den 12.oktober 2009.

JEG er godt fornøyd med jobben du har gjort.

JEG sier deg dette, Elisheva, JEG vet at det JEG sier du skal gjøre, får deg til å føle deg mer sårbar fordi du sier at det føles som om du står naken foran verden, for å la dem se og høre følelsene i stemmen din. Du har bedt og tryglet fordi du visste ikke at JEG ville fortelle deg å legge dette ut foran verden slik at de kan se ditt hjerte, slik at de kan se hvordan du skjelver i frykt med hvert Ord som JEG taler ut. Til dem som sier at de elsker dette Departementet og likevel aldri løfter en finger på til og med et tastatur for å oppmuntre deg. JEG forteller deg dette, som JEG har sagt så er det JEG, din ABBA YAHUVEH som legger hvert navn på ditt hjerte til å navne.

JEG gir deg en ny instruksjon. Mer dom vil bli hektet på MINE fiender og alle som angriper Departementet er MIN fiende, hvor mange ganger og hvor mange måter må JEG si dette?

Navnet på dette Departementet forteller hvem det tilhører, og det tilhører Aleph & Tav (Alfa & Omega) & RUACH HA KODESH. Så når de angriper deg, Elisheva, vit dette, de angriper ikke bare en kvinne, de angriper DEN SOM ER GAMLE AV DAGER, DEN EVIGE, SKAPEREN AV ALT.

De angriper YAHUSHUA, MIN ENBÅRNE SØNN og de forsøker å bruke navnet «kristen»; de våger å forsøke å bruke navnet «JESUS KRISTUS» og angriper deg samtidig; de kommer til å bli holdt ansvarlige for enhver baktalende løgn, og alle dere som stod ved og gjorde ingenting og vet at Sannheten er talt ut fra dette Departementet, likevel har du ikke gjort noe for å forsvare det; du har ikke gjort noe for å hjelpe, og JEG taler ikke til dem som er så trofaste, som gir sin tid med bønn, oppmuntring og gir penger, du vet at JEG har sagt at JEG skal velsigne deg tre ganger mer, men JEG taler til den tause majoriteten som kommer hit og vet at de kan finne åndelig kjøtt å spise, nye åpenbaringer fra Himmelen og de går tilbake til sine organiserte kirker og blir til dem som varmer opp kirkebenken og legger sitt offer i kollekten foran alle, er ikke internett gratis tross alt de sier? Likevel har JEG bygget foran verden dette Tempelet som er uten vegger.

Så JEG gir deg nå et nytt mandat; JEG vil at de skal se ansiktet til den som de baktaler. Du skal legge ut et lite bilde. Så mens de hører stemmen hennes blir de tvunget til å se ansiktet hennes. JEG skal legge så mye mer dom over dem, over dem som nekter å omvende seg; og Elisheva, JEG forteller deg dette, ikke en tåre som du har felt, har blitt forgjeves. JEG vet at du gjør det beste du kan for å forkynne til MINE Sauer og Lam. JEG kjenner ledelsen og teamet JEG har satt sammen. JEG har håndplukket hver oversetter, og så lenge de er lydig mot MEG, vil JEG fortsette å bruke dem som en velsignelse, og JEG vil velsigne dem for å være den velsignelsen, for de alle ofrer så mye, alt i kjærlighet.

Godt gjort. Godt gjort. For en kamp det har vært. Du har en annen Profeti som er på vei, for ikke å nevne den som JEG har lagt på Elishevas [Elishevas] hjerte, men godt gjort. Godt gjort, Kathrynyah. Godt gjort, Adam. Godt gjort, Stephen. JEG har gitt dere jobbene til å ta vare på sauene og lammene, de nye babyørnene, og Elisheva, du prøver å ta deg av hver enkelt, og JEG er ABBA YAHUVEH og JEG forteller deg at MIN SØNN YAHUSHUA din MASHIACH er herliggjort fordi du elsker dem så høyt, hver og en som JEG sender til deg. Du elsker dem. Du veileder dem. Du irettesetter når det trengs. Og JEG sier: «Godt gjort».

Dere som oversetter Profetiene og holder fast på heltidsjobber, likevel setter dere arbeidet JEG har gitt dere foran alt annet, JEG sier: «Godt gjort». Stor er deres belønninger.

Dere som er YDS, de som går i forbønn, bønnekrigere, dere gir minst en time av tiden deres. Dere er de som står på frontlinjen, som står i veien og sier: «Du må komme gjennom oss før du kan komme til Departementets ledelse». Og JEG sier: «Godt gjort». Dere vet hvem dere er.

Ingen har lovet deg at det ville bli lett. Det eneste som har blitt lovet, er at det er verdt det. Godt gjort til alle som henter sitt kors og følger etter YAHUSHUA sin MASHIACH, som forfølges for HANS NAVNS skyld, som forfølges fordi de nekter å gå på kompromiss med synd. Dere er MINE elskede. Og en dag skal dere stå foran YAHUVEHS Trone og deres belønninger skal dere bli gitt, og dere skal høre MEG si: «Godt gjort». Du har vært en velsignelse for dette Departementet, har til og med delt din økonomi, du kan ikke engang begynne å forestille deg belønningene JEG har i vente for deg, for hver belønning som denne Profeten som nå taler ut skal ta del i, kommer du også til å ta del i. Du skal stå rett ved siden av henne, alle som har vært en velsignelse, alle som har forsvart denne sannheten, alle som har irettesatt løgnerne og løgnene, JEG, ABBA YAHUVEH sier: «Godt gjort».

Så dette er Ordene JEG har lagt til. Du trodde du var ferdig. Men JEG, ABBA YAHUVEH måtte ha tid til å si: «Godt gjort, MINE trofaste».

Slutten av Ordet

Kathrynyahs visjon: Da dette Ordet ble talt ut, så Kathrynyah en visjon av Green Beret Soldiers (Soldater med grønn beret-uniform). Disse er de beste av amerikanske soldater og YAHUVEH åpenbarte til Elisheva at disse er YDS-ene.